Reviews / Testimonials

Massage bij Inge Davidse op 21 juni, een midzomerervaring. Is voor mij een muzikale ervaring. Alsof ze muziek speelt op mijn lijf dat een muziek instrument geworden is. Dat ervaarde ik nog sterker als ze boventoon melodie zingt. Ik voel een diepere laag van kwetsbaarheid in mezelf wanneer ze masseert en tegelijk boventonen zingt. Ik ga open. Ik voel een mengvorm van verdriet en ontroering door me heen gaan en ook van diepe dankbaarheid. Ik ben helemaal in het Nu en tijdloos. Een helende ervaring voor lichaam en ziel. Ik kom helemaal tot rust. Dank je wel voor deze rijke ervaring
Jan uit Nijmegen

Een heerlijke massage gehad! Nogmaals bedankt Inge!
Lisa Van Leeuwen

Dear Inge, Hartelijk dank for your time, the wonderful massage and healing session and for showing me your instruments. The oil on my skin smells so good, I love it. You are wonderful.
Kristin Blum

Ze luistert naar je wensen en masseert heel goed. Een echte aanrader!
Wilma de Bruin

Heerlijke massage gehad met een stukje klankschalen healing. Met als resultaat een super fijn en ontspannen gevoel weer naar huis. Dank je wel!
Tugba Topal

Inge is een echte professional die met hart en ziel werkt. Dat voel je in haar handen en in de massage. Dit maakt het echt een beleving voor totale ontspanning. Als Inge gaat masseren voel je je als herboren.
Barbara Maassakker

*Zeer goede massage.
*Erg aardige vrouw
*Voor herhaling vatbaar dus! …Meer
Bas Wijffels