Over Inge en haar werk

Van onderwijzeres via sportmasseur, naar soundhealer en lichaamswerker

Sinds 2014 woon ik in Gapinge . Na vele drukke jaren in de Randstad, geniet ik hier volop van de ruimte van het platteland, de zee, mijn plezierige werk en bijbehorende studies.

In mijn leven ben ik steeds meer mijn eigen pad gaan volgen. Verschillende functies in onderwijs, gezondheidszorg en managementondersteuning, waren erg leerzaam maar (vooral het kantoorwerk) niet altijd even vervullend.

Vanuit interesse in gezondheid en natuurgeneeswijzen, bekwaamde ik mij in 2012 in het geven van (sport)massages en maakte hiervan al snel mijn beroep.

Door te blijven leren, kwamen er ook andere vormen van massage bij en kwam ik steeds meer tot de essentie van ontspanning via aanraking en aandacht.

Vanaf 2017 is hier ook klankwerk of soundhealing bijgekomen, wat ook trillingsgeneeskunde genoemd kan worden. Ik volgde hiervoor de opleiding Sound Healer bij Nestor Kornblum en Michelle Averard in Lier. Aanvullend leerde ik voor Energetisch Healer bij Caro Daalder in Rotterdam. Om mijn pakketje compleet te maken ging ik ook nog in de leer bij Loucas van de Berg in Nijmegen waar ik de bijzondere opleiding Helende Stem volgde. Al met al een prachtige combinatie aan tools, ervaring, kennis en kunde waarmee ik een brede doelgroep kan helpen diep te ontspannen, te leren luisteren naar zijn/haar ware zelf en of dichter bij zijn of haar bestemming te komen.

Vanaf oktober 2023 ga ik me verder verdiepen via een opleiding aan de Kleine Tiki in Breda, waar ik me bijzonder op verheug. Creatief lichaamswerk en kunstzinnig dynamisch coachen zullen daarbij centraal staan.

Hoewel ik behandelingen op de website apart benoem, combineer ik vaak het pakketje aan “tools” en instrumenten waarbij de cliënt datgene ontvangt wat op dat moment voor hem of haar ondersteunend is in een traject van heling en herstel.

Natuurlijk kun je ook een sport of ontspanningsmassage boeken zonder klank of energiewerk. En hetzelfde geldt voor een behandeling met klank, dit kan met of zonder aanraking.

Graag tot gauw in mijn praktijk met prachtig weids en groen uitzicht tot aan de horizon!